4Silence

Geluidsoverlast door weg- en treinverkeer is niet alleen hinderlijk, het kan zelfs schadelijk zijn. Mensen ervaren een hoger stressniveau of slapen bijvoorbeeld slecht door de overlast. Het 4Silence team werkt aan duurzame, innovatieve en liefst zo simpel mogelijke oplossingen voor deze problematiek. Om zo het welzijn te verbeteren van ons allemaal.

Het team van 4Silence, onder leiding van akoestiek wetenschapper Ysbrand Wijnant en ondernemer Eric de Vries, kijkt hiervoor naar innovatieve en aanvullende oplossingen op bestaande toepassingen als ZOAB en geluidswallen.

4Silence is ontstaan als start-up vanuit de Universiteit Twente, dat sterk is in technologische ontwikkelingen met een hoge maatschappelijke relevantie: High Tech – Human Touch. Duurzaamheid, innovatie en wetenschappelijke onderbouwing staan dan ook hoog op de agenda bij 4Silence.

Als akoestiek wetenschapper werk ik aan innovatieve oplossingen om geluid door verkeerslawaai te reduceren. Wij zijn trots op de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt.

Ysbrand Wijnant CTO

Samen met een gedreven team werken we hard aan het in de markt zetten van toepasbare oplossingen voor geluidsreductie.

Eric de Vries CEO